„Winter Rally Aukštaitija“ organizatoriai nuoširdžiai dėkoja „KIA“ atstovybei Vilniuje, kuri jau ne pirmus metus itin prisideda prie sklandaus, efektyvaus ir svarbiausia saugaus renginio įvykdymo.

„Winter Rally Aukštaitija“ greičio ruožuose važinėjo ne tik sportiniai automobiliai, kovojantys dėl kiekvienos sekundės ar net jos dalies. Tam, kad dalyviai galėtų susikoncentruoti tik į lenktyniavimą, teisėjai, stebėtojai bei kiti oficialūs asmenys rūpinosi, kad greičio ruožai ir jų aplinka būtų maksimaliai saugi tiek dalyvių, tiek žiūrovų atžvilgiu. Tam, kad šios užduotys būtų atliktos kuo sklandžiau ir paprasčiau, „KIA“ atstovybė Vilniuje pasirūpino komfortiškais bei saugiais automobiliais, kurie tapo neatsiejama ralio bei jo svarbiausio atributo – saugumo dalimi.


Teisėjai, stebėtojai bei kiti oficialūs ralio asmenys turi labai svarbias bei atsakingas pareigas tam, kad būtų užtikrintas maksimalus varžybų saugumas. Kadangi greičio ruožų būklė yra kintanti, o įvairios žiemos oro sąlygos gali dar apsunkinti sportui naudojamų kelio atkarpų pravažumą, ruožuose pareigas atliekantys asmenys važiavo „KIA Sportage“ automobiliais, su kuriais nekilo jokių problemų įveikiant sudėtingas lietuviškos žiemos sąlygas. Oficialūs ralio asmenys dirbo ir aplinkui ralio štabą, serviso zoną, techninių bei administracinių patikrų vietas, todėl lygiai taip pat buvo svarbu užtikrinti sklandų bei patogų judėjimą varžybų metu. Tam reikalui pasitarnavo „KIA Sorento“, „KIA Niro“ bei „KIA Xceed“ automobiliai.


1944 m. įkurta „KIA Motors Corporation“ yra seniausia automobilių gamykla Korėjoje. 13 KIA gamyklų, įsikūrusių 8-je skirtingų šalių, per metus iš viso pagaminama daugiau nei 2,1 milijoną automobilių, kurie vėliau parduodami per daugiau nei 172 įvairių šalių apimantį atstovų tinklą. Nuo 2006 m. vasaros „Hyundai – KIA“ grupė tapo viena iš šešių stambiausių automobilių gamintojų pasaulyje.